Vaš nasmeh je pomemben. Nasmeh je tisti del nastopa, ki ga zavestno ali podazvestno opazi vsak, ki se sreča z vami. Pri nasmehu imajo lepi, zdravi in beli zobje posebno vlogo in vtis.

Različna hrana, čaj, kava, kajenje in drugi faktorji obarvajo vaše zobe. Zoom prinaša učinkovito in hitro rešitev, saj vam v eni uri brez škodljivih posledic izbriše obarvanost iz vaših zob in vam prinese čudovit bel nasmeh.

O načinih in pomembnosti ohranjanja belih zob lahko preberete tudi v Slovenskih novicah v prispevku z naslovom "Zobe ohranja v prvi vrsti higijena".  

primerjava metode zoom z drugimi metodami beljenja zob

Z beljenjem zob obarvanost globinsko odstranite iz zob. Pri tem je  potrebno izbrati pravo metodo, ki:

  • je hitra, varna in učinkovita,
  • zagotavlja dolgotrajen rezultat,
  • ne povzroča bolečin in poškodb sklenine,
  • zagotovi osupljiv rezultat,
  • je opravljena pod nadzorom usposobljenega stomatologa.

Zobna medicina beljenje zob obravnava kot zelo pozitivno in priporočljivo metodo, ki skupaj z drugimi stomatološkimi ukrepi skrbi za zdravje zob in celotne ustne votline.

Naša zobna ordinacija je prva v Sloveniji, ki je pričela z uporabo metode ZOOM.

Naredite nekaj zase in poskrbite za svoj bel nasmeh s pomočjo tehnologije, ki jo prinaša Zoom. Vaš bel nasmeh lahko imate že v eni uri. Terapija poteka pod nadzorom usposobljenega stomatologa in ne pušča škodljivih posledic na zobeh.

Oglejte si Shades Whiter™!
Kliknite na sličico in so oglejte interaktivni prikaz beljenja zob, kako Zoom lahko spremeni podobo vašega nasmeha.Izberite trenutno barvo vaših zob in videli boste, kako bi lahko vaši zobje izgledali v manj kot eni uri!

Beli zobje

O varnosti beljenja zob pod stomatološkim nadzorom so bile narejene številne medicinske študije neodvisnih ustanov in Univerz, ki dokazujejo da tovrstno beljenje ne pušča škodljivih posledic na sklenini. Večina podatkov iz tovrstnih raziskav je na voljo v tujih jezikih (običajno angleškem).

Discus dental - podjetje ki je proizvajalec in lastnik znamke Zoom je konec leta 2006 kupilo tudi konkurenčno podjetje Brite Smile. Z združitvijo obeh tehnologij in posodobitvijo procesa beljenje zob je v Zoom tehnologijo beljenja zob zagotovilo optimalen dosežek beljenja ob največjem možnem ugodju in varnosti.

Akcija - zobni implantati 
499 EUR
samo do 15.12.2020
(tudi na 24 obrokov)

Sprejemamo prijave na brezplačen stomatološki pregled.

Več...

pobeljeni zobjebeljenje-zobbeliti-zobestomatolog