V stomatološki ambulanti, ki jo vodi dr. Jurij Žargi smo zavezani k najvišjemu standardu zobozdravstvenih storitev s poudarkom na zobni implantologiji in estetski stomatologiji.

Poleg klasičnih zobozdravstvenih storitev in posegov nudimo tudi beljenje zob z vodilno svetovno metodo ZOOM, ki vam v eni uri zagotovi do 9 odtenkov bolj bele zobe brez škodljivih posledic.

Naša celovita ponudba zobozdravstvenih in vseh zobno medicinskih storitev obsega napredne metode zdravljenja zob in odprave kariesa, estetska preoblikovanja zobovja in ostale zobozdravstvene storitve vrhunske kakovosti in po dostopnih cenah.

Našo ekipo sestavljajo

  • Jurij Žargi, dr. dent. med
  • Igor Radusinovič, dr. dent. med
  • Marija Perko, asistentka

Stopite z nami v stik

logo bredentbredentSodelujemo z najboljšimi zobotehničnimi laboratoriji v Sloveniji, ki pri svojem delu prav tako uporabljajo sodobno vrhunsko tehnologijo.

Na področju dentalne implantologije uporabljamo implantate vodilnih evropskih znamk Bredent, Ankylos in Neodent in Nobel Biocare.

Zobozdravnik Jurij Žargi v družbi z znanim ameriškim estetskim zobozdravnikom Dr. Bill Dorfmanom, pri nas poznanem tudi iz oddaje POPOLNA PREOBRAZBA na Kanalu A.

Uporabljamo izključno vrhunske zobne vsadke priznanih znamk z doživljenjsko garancijo:

Ankylos zobni vsadki
Neodent zobni vsadki
nobel biocare zobni vsadki
bredent zobni vsadki

Zobozdravnik s koncesijo

zobozdravnik s koncesijo zzzsZobna ordinacija ima koncesijo ZZZS za opravljanje zobozdravstvenih storitev.


Prikaži večji zemljevid

Akcija - zobni implantati 
499 EUR
samo do 15.12.2020
(tudi na 24 obrokov)

Sprejemamo prijave na brezplačen stomatološki pregled.

Več...